VTEM skitter

Health

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!
VTEM skitter

Euphoria

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ
VTEM skitter

Beauty

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
View

Salt cave
Therapy

View

Salt cave
Shiatsu

View

Salt cave Reflexology

View

Salt cave Rejuvance

View

Salt cave
Yoga

View

Salt cave
Reiki

 

 

 

Salt Cave Reiki

Πρόκειται για παλιά εναλλακτική μορφή θεραπευτικής τέχνης από την Ιαπωνία. Δημιουργός της υπήρξε κατά τον 19ο αιώνα ο Dr Mikao Usui. Η γιαπωνέζικη αυτή λέξη σημαίνει <<συμπαντική ζωτική ενέργεια>>. Η ενέργεια αυτή βρίσκεται παντού γύρω μας και θρέφει το σώμα, το νου και τα συναισθήματα μας.

 

 


Μέτα τη γέννηση μας όλοι έχουμε την ικανότητα να απορροφούμε ελεύθερα και να μεταβιβάζουμε αυτή την ενέργεια. Η ικανότητα όμως αυτή μπλοκάρεται με το πέρασμα των χρόνων καθώς μεγαλώνουμε είτε λιγότερο είτε περισσότερο εξαιτίας  έντονων συγκινήσεων στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, εξαιτίας της καθημερινής μας τριβής, της προσπάθειας για επιβίωση, μεγαλώνοντας τα ''εγώ'' μας...
Αυτό το μπλοκάρισμα εμποδίζει την ελεύθερη ροή αυτής της ζωτικής ενέργειας  μέσα μας. Όταν κάποιος δέχεται μαθήματα και μυήσεις ρείκι ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά του κανάλια και αρχίζει ξανά η ροή του ρείκι να γίνεται ανεμπόδιστη.

 

Η φυσική αυτή θεραπευτική ενέργεια, το Ρέικι, ρέει μέσα από τα χέρια του μυημένου ανθρώπου-θεραπευτή. Ο θεραπευτής γίνεται το κανάλι μέσα από το οποίο διοχετεύεται η συμπαντική ζωτική ενέργεια στον θεραπευόμενο που μπορεί να είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Το εκπληκτικό είναι ότι προσφέροντας θεραπεία σε κάποιον <<θεραπεύεται> και ο θεραπευτής, μια και το ρέικι επιτυγχάνει την ισορροπία των ενεργειακών μας κέντρων, των τσάκρας, η ανισορροπία των οποίων είναι η αιτία όλων των δεινών του ανθρώπου. 


Ποια τα οφέλη του Reiki για την υγεία;

 

·         Το πρώτο πράγμα που κάνει το ρέικι είναι να ενεργοποιεί την  ικανότητα αυτοθεραπείας μας, όπου μας απαλλάσσει από φυσικά και πνευματικά εμπόδια και αίτια αυτοθεραπείας. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε πιο δυνατοί!ΚΑΘΑΡΣΗ σε όλα τα επίπεδα.
Άχρηστες και τοξικές ουσίες που μπλοκάρουν το σώμα μας αποβάλλονται. Η κατανάλωση άφθονης ποσότητας νερού συμβάλλει στη διαδικασία αποβολής τοξινών κατά τη χρονική περίοδο που δεχόμαστε θεραπείες ρέικι.

 Κάθαρση στο συναισθηματικό επίπεδο από παλιά καταπιεσμένα συναισθήματα, θυμό ή πικρίες βγαίνουν στην επιφάνεια και αποδεσμευόμαστε από αυτά.
 Το ρεικι μας θεραπεύει ολικά. Αφού το σώμα με το πνεύμα είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Οποιαδήποτε ασθένεια εμφανίζεται στο σώμα μας πρώτα έχει εμφανιστεί στο ενεργειακό μας πεδίο.

·         Ανακουφίζει από τους πόνους

·         Αποτοξινώνει το σώμα

·         Καθαρίζει και ξεμπλοκάρει τα συναισθήματα και το νου-τα ενεργειακά κέντρα

·         Ενεργοποιεί και ενισχύει όλες τις φυσικές λειτουργιές του σώματος

·         Δίνει ενέργεια εκεί που τη χρειάζεται το κάθε άτομο

·         Ανοίγει τη διαίσθηση

·         Καλλιεργεί μια θετική στάση απέναντι στη ζωή

·         Ξεκουράζει, χαλαρώνει και αναζωογονεί πλήρως

·         Ωφελεί τον άνθρωπο, τα ζώα, τα φυτά

 

Έχει παρενέργειες;

Η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι ακίνδυνη και χωρίς παρενέργειες. 

Δεν πραγματοποιείται διάγνωση, δεν χορηγούνται και δεν συνίστανται φάρμακα.

 

Αντενδείξεις υπάρχουν;

Αποφεύγουμε συνεδρίες όταν υπάρχει βηματοδότης, πρόσφατο εγκεφαλικό και ψυχώσεις.

 

Διάρκεια: 60 λεπτά

 

Κόστος συνεδρίας: 45 Ευρώ

 

 

 

  

LATEST NEWS

Εδώ θα βρείτε τα τελευταία νέα μας, σε σχέση με διαγωνισμούς,events,δώρα και ότι νεώτερο σε σχέση με την μαγεία..της Αλατοθεραπείας! 

  

SALT CAVE GIFT..THERAPY

Κάντε στους αγαπημένους σας δώρο συνεδρίες-υπηρεσίες αναζωογόνησης και ευεξίας!

*Mε δυνατότητα επιλογής αριθμού συνεδριών & ατόμων.