Το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας αποτελεί ένα σπήλαιο άλατος που προσφέρει στον οργανισμό μας τις ιαματικές & ευεργετικές ιδιότητες της Αλατοθεραπείας!

Οι τοίχοι και η οροφή είναι καλυμμένοι με ορυκτό αλάτι λίθοι στη φυσική τους μορφή , ακατέργαστοι και βγαλμένοι από αλατωρυχεία Πολωνίας , 350 περίπου και μέτρων κάτω από την γη, δίνουν την αίσθηση απόλυτης ηρεμίας αλλά και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος!
Το θερμαινόμενο δάπεδο με πολωνικό ορυκτό αλάτι (70%) αλλά και θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα (30%) σε συνδυασμό με τον ειδικό κλιματισμό αλατωρυχείου και τους 2 φυσικούς ιονιστές - salina και καταρράκτη (50%-60% υγρασία)- δημιουργεί στο χώρο τις κατάλληλες συνθήκες θεραπείας.

Ο αέρας είναι εμπλουτισμένος με ιόντα - ιχνοστοιχεία αλατιού ( ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο, ιώδιο κ.α. 84 στο σύνολο), στοιχεία που ο οργανισμός μας απορροφά με φυσικό τρόπο μέσω της αναπνοής και των πόρων με αποτέλεσμα την πλήρη χαλάρωση και θωράκιση του οργανισμού από ιώσεις,βελτίωση ανοσοποιητικού, εγκυμοσύνη αλλά και σε διάφορες παθήσεις, όπως αναπνευστικά προβλήματα, αϋπνίες, υποθυρεοειδισμό, κόπωση, δερματοπάθειες- Αντιγήρανση, παχυσαρκίας και διαταραχές νευρικού & σκελετικού συστήματος..επισκέπτοντας το αλατοσπήλαιο συστηματικά!


45’ Λεπτά Αλατοθεραπείας = 4 μέρες έκθεσης σε καθαρή θαλάσσια αύρα

Η απόλυτη «σπηλιά» βαθιάς χαλάρωσης και ενίσχυσης της υγείας του οργανισμού με φυσικό τρόπο..παρέχει ενδυνάμωση σώματος & πνεύματος σε κάθε ηλικία!
 
(Χρήση
 Halogenerator , νεφελοποιητής ψεκασμού φυσικού θαλασσινού ορού, τελευταίας τεχνολογίας = 4,5 μέρες έκθεσης σε καθαρή θαλάσσια αύρα- Αυξάνει την ένταση των ιχνοστοιχείων)


Χρήση χώρου για σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών, εταιρικές συναντήσεις- meeting-seminars, φωτογράφηση περιοδικού, ομαδικές συνεδρίες υπηρεσιών-διαλογισμού & αποκλειστική χρήση από αθλητικούς συλλόγους, σχολές, ψυχολόγους,ψυχοθεραπευτές,ομοιοπαθητικούς & λογοθεραπευτές.
 

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Δεν μπορούν να εισέλθουν στο Αλατοσπήλαιο άτομα με :

  • Αλλεργία στο ιώδιο

  • Νεφρική ανεπάρκεια

  • Χημειοθεραπεία (κατά την διάρκεια)

  • Πυρετό